Op deze pagina treft u rechtenvrije arrangementen aan die gedownload kunnen worden. Deze arrangementen kunnen vrij gebruikt worden voor repetitie en/of concert. Kijk bij Voorwaarden arrangementen voor de voorwaarden bij gebruik. De lijst wordt met terugwerkende kracht en wanneer daar aanleiding voor is, aangevuld.

Bent u op zoek naar een allround arrangeur, neem dan contact op. Ik arrangeer zowel vocale als instrumentale muziek in vele stijlen. 


Te Deum van Bernard Antoine Pothast - Voor gemengd koor en orgel

Het Te Deum voor mannenkoor en kerkorgel van de Sittardse componist Bernard Antoine Pothast werd lange tijd als verloren beschouwd maar bleek bewaard te zijn bij het Nederlands Muziek Instituut in Den Haag. Na de herontdekking, werd dit werk in 2015 uitgevoerd door studenten van het Conservatorium Maastricht onder leiding van Ludo Claesen. De uitvoering vond plaats in de abdij van Roduc, waar Pothast lange tijd als muziekdocent, componist en organist werkte.

In 2018 maakte Leon Dijkstra in opdracht van de Oratoriumvereniging Sittard-Geleen een arrangement voor gemend koor en kerkorgel. Dit arrangement werd op 4 november 2018 onder leiding van Alice Hendriks uitgevoerd tijdens de viering van 775 jaar Sittard.

Dit arrangement kan vrij worden gedownload en gebruikt worden voor instudering en uitvoering. Voor meer informatie over dit werk en componist Bernard Antoine Pothast, kunt u contact met me opnemen.

Te Deum - Pothast - Partituur Te Deum  - Pothast - Partituur - SATB (ad lib coro 2) en orgel

Te Deum - Pothast - Partituur Te Deum  - Pothast - Koorpartij - SATB (ad lib coro 2)